Sporda Performans Değerlendirme ve Yetenek Seçimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Busenaz Sürmeneli Ölçümlerini Merkezimizde Yaptırıyor.

Türk sporunun gururu, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli'nin performans ölçümleri başarıyla tamamlandı. Spor dünyasının parlak yıldızı, gelecekteki büyük başarılar için hazır ve motive bir şekilde ilerliyor.

Busenaz Sürmeneli'nin performans ölçüm süreci, sporun bilimsel yaklaşımlarının en iyi örneklerinden birini sergiledi. Sporda performans değerlendirme ve yetenek seçimi uygulama ve araştırma merkezi olarak, amacımız, Türk sporcularını uluslararası arenada temsil ederken en üst düzeyde desteklemektir.

Bu ölçümler, Busenaz'ın fiziksel gücünü, dayanıklılığını, hızını ve teknik becerilerini ayrıntılı bir şekilde analiz etmemizi sağladı. Elde ettiğimiz veriler, antrenman programlarını kişiselleştirmemize, zayıf noktalarını güçlendirmemize ve güçlü yönlerini daha da geliştirmemize yardımcı olacak.

Busenaz Sürmeneli'ye, uluslararası sahnede büyük başarılar elde etme yolculuğunda başarılar dileriz. Kendisi, ülkemizi gururlandırmaya devam edeceğine hiç şüphe yok. Sporda performans değerlendirme ve yetenek seçimi uygulama ve araştırma merkezi olarak, onun gibi yetenekli sporcuları desteklemekten gurur duyuyoruz ve Türk sporunun geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.